Όταν ήμουν στα δεκάξι-168 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν ήμουν στα δεκάξι
όλα τα 'βλεπα αλλιώς
μου φαινόντουσαν αστεία
όσα έλεγε ο παλιός
Μια γενιά μετά από εμένα
εγώ έγινα ο παλιός
και γελάνε άλλοι με μένα
που τα βλέπω τώρα αλλιώς
Όλα κάποτε αλλάζουν
κι΄άλλος γίνεται ο παλιός
και θα θέλεις σαν εμένα
να 'σουνα ξανά μικρός
Είναι η ζωή αστεία
κρύβει πίκρα και χαρά
όμορφη ξυπνά το ξέρω
μα την μάσκα της φορά ....
--
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2009 |