Δε πέτυχε η μετάλλαξη-169 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δε πέτυχε η μετάλλαξη
του έρωτα σ' αγάπη
γιατί είχες το μικρόβιο
την γυναικεία απάτη................
Ήσουν γυναίκα άπιστη
το έπαιζες μπερδεμένη
λιγάκι χώρο ζήταγες
σε σχέση δεδομένη..............
Ούτε κι εσύ δεν άλλαξες
τι γράφουν τα βιβλία
απλά επιβεβαίωσες
την ίδια ιστορία.....................
Θα είσαι τώρα πια εσύ
στου έρωτα τον χάρτη
εκείνη που αγάπησα
μα ήσουν μια σκάρτη ...................
--
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-06-2009 |