προστασία μαρτύρων (ο τοίχος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -έλα σκοπέ πως είσαι?
-μια χαρά, τσιμπιέμαι και είμαι ζωντανός !
-θαυμάσια, ο μάρτυρας ζει?
-που να ξερω εγω
-ρώτα την γειτονια,κάποιος θα ξέρει
-μπρρρρ..κινδυνευει οποιος ρωτάει..
-για πεσ μου,τώρα πού ακριβώς βρίσκεσαι?
-στο απέναντι πεζοδρόμιο απο το σπιτι του μαρτυρα
- και με την πλάτη σου στον τοίχο φυσικά, έτσι?
-μα δεν υπάρχει τοίχος πίσω μου !
-κακώς, έπρεπε να φροντίσεις να υπάρχει
-το φρόντισα, αλλά ανεβαίνει αργά..
-ποιος ανεβαίνει αργά?
-μα ο τοίχος αφεντικό ,τι άλλο?
-δηλαδή?
-βρίσκεται ακόμα στην τρίτη σειρά τούβλων
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2009 |