Η ενοχή μου Δημιουργός: skoutera, Παρασκευή Φούκα αφιερωμένο στην κορούλα μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πριν κλείσει πίσω μου η πόρτα
τα δυο της μάτια στον καθρέφτη
ήρθε το σούρουπο πάνω μου πέφτει
μια σκοτεινιά..τα έχασα όλα.
Τάχα γελάω μην δει πως κλαίω
μα εκείνη γνωρίζει όλα όσα λέω
τώρα είναι η ώρα που θέλω να μείνω
μα ήδη είπα το μεγάλο αντίο
Πλέον κουράστηκα πρέπει να φύγω
όσα μοιράστηκα τα ξετυλίγω
να τα φυσήξω να φύγουν κι εκείνα
δειλά να γυρίσω μια νέα σελίδα
Πριν κλείσει πίσω μου η πόρτα
τα δυο της μάτια στον καθρέφτη
μες στο λεπτό γλυκά μου γνέφει
και στο σκοτάδι φώτισαν όλα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2009 |