Χρόνια πολλά Δημιουργός: suaddo Ακούγοντας το "και του χρόνου" του Φοίβου Δεληβοριά... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ζαλαδα απ’ το πρωι, δεν ξυπνησες καλα
στο μπανιο προσπαθεις να στρωσεις τα μαλλια
κι η τηλεοραση να μενει ανοιχτη
μη χασεις καμια εκπομπη
Πικρος καφες στα γρηγορα και στη δουλεια
πνιγμενος στα χαρτια σε πιανει τεμπελια
μα καποιος θα σε παρει να σου ευχηθει
και καποιος δεν θα θυμηθει
Πως οι μερες που περνανε
βραδια γινονται που σε ξενυχτανε
ενας χρονος κι όλα απλα προχωρανε
και στην τουρτα άλλο ένα κερι
κι όπως ξερεις, παλι η φραση
στην ευχη σου ουτε φετος θα πιασει
μα ξανα θα την κανεις κι ισως καποιος γελασει
που κι αυτος την εχει πει
Μα κατι θα σου παει σημερα στραβα
και όπως περσι καταληγεις σε καβγα
στο ραδιο βαζεις δυνατα τη μουσικη
να κανεις μια καινουρια αρχη
Που όμως θα τελειωσει γι άλλη μια φορα
και θα κρατησει μια μερα μοναχα
μα αυριο θα είναι καθημερινη
και θα ‘χει ο διπλανος γιορτη
Και οι μερες που περνανε
βραδια γινονται που σε ξενυχτανε
ενας χρονος κι όλα απλα προχωρανε
και στην τουρτα άλλο ένα κερι
κι όπως ξερεις, παλι η φραση
στην ευχη σου ουτε φετος θα πιασει
μα ξανα θα την κανεις κι ισως καποιος γελασει
που κι αυτος την εχει πει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-06-2009 |