Συναισθηματα Δημιουργός: amylee, Ευη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γνωριζω πως
δεν εχει αλφαβητο η γλωσσα
που μιλαει ο πονος....
Ομως οι πληγες
που χαραζουν
το σωμα και
την ψυχη ειναι συλλαβες
που μονο η αγαπη
ξερει να προφερει.....
.......................................
Αφιερωμενο....
Ελα κρατησε με...
και περπατησε με...
μεσ το μαγικο σου το βυθο....
Παρε με μαζι σου....
στο βαθυ φιλι σου....
μην με αφηνεις μονο....
θα χαθω....
Σε ακολουθω....
σε αγγιζω και ποναω....
Κλεινω τα ματια και σε ακολουθω.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-06-2009 |