προστασία μαρτύρων (το κάπνισμα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-έλα σκοπέ,καλό μήνα !
-καλό μήνα αφεντικό !
- ξέρεις τι μέρα ειναι σημερα?
-πρώτη Ιουλίου ,αν δεν κάνω λάθος..
-σωστά,αλλά και μοναδική μας ευκαιρία,καταλαβαίνεις?
-ποιά μοναδική ευκαιρία αφεντικό?
-να τους δειξουμε ότι απο σήμερα, δεν θα κανουνε ότι τους καπνίσει
-κατάλαβα,κατάλαβα
-επομενως θα ξέρεις πως να δράσεις, αν τύχει και..
-έδρασα κιόλας,έδρασα..
-τόσο γρήγορα βρε θεριό?
-ουυυυ,τον εχω κιόλας με τις χειροπέδες στ αμαξι
-ήτανε άγνωστος και μασκοφόρος?
-όχι,ήτανε γνωστός και φουμαδόρος!
-δηλαδή ποιός?
-ο μαρτυρας αφεντικό,ο μάρτυρας !
Μαράκος
χρηστος καραμανοςΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΜΑΡΑΚΟ!!!
Simos_Vassilis01-07-2009 @ 11:11Καλό μήνα. Συνέχισε ακάθεκτος.
Καλο μηνα φίλοι μου κι ευχαριστω για τα σχολια σας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2009 | |