Τώρα μοναξιά Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΞΙΑ
Έφυγες αγόρι μου μια μέρα
δίχως μια κουβέντα, ένα γεια
η αλήθεια, φύσημα τ' αγέρα
και το Καλοκαίρι Χειμωνιά
Τώρα μοναξιά, τώρα μοναξιά
μια ανασεμιά η ζωή μου πια
τόσα δειλινά άδεια και πικρά
γύρω σκοτεινιά και χαρά καμιά
Τώρα μοναξιά, τώρα μοναξιά
η αστροφεγγιά , μια απελπισιά
Άφησες στα μάτια μου το δάκρυ
κι έγινες αιώνια συννεφιά
τώρα τρικυμία η αγάπη
και το παρελθόν λαβωματιά
Τώρα μοναξιά, τώρα μοναξιά
μια ανασεμιά η ζωή μου πια
τόσα δειλινά άδεια και πικρά
γύρω σκοτεινιά και χαρά καμιά
Τώρα μοναξιά, τώρα μοναξιά
η αστροφεγγιά, μια απελπισιά
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-07-2009 | |