Ένας βρικόλακας γενιέται Δημιουργός: Tdemetriades, Θεόδωρος Η συνέχεια στο ποίημα "Αναμνήσεις της μέρας". Υπάρχει και μια τελευταία συνέχεια μετά από αυτό Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και να την και πάλι την νύκτα
Την φιλεύσπλαχνη νύκτα
Θέλω να μείνω εδώ για πάντα
Κράτα το φως μακριά
Για πάντα νύκτα
Για πάντα ασφάλεια
Όχι φόβοι
Όχι θλίψεις
Ομορφιά
Θέλω να ζήσω για πάντα
Δεν θέλω να πεθάνω
Εξαγόρασε με
Πάρε με μαζί σου
Κάνε με ένα απ’τους δικούς σου
Κάνε με ένα τέρας της νύκτας
Η όμορφη νύκτα...
Θα πεθυμήσω την μέρα...
Μα η νύκτα μ’έπεισε
Τίποτα άλλο δεν θα είναι όσο όμορφο
Όσο η νύκτα
Πότε θα το καταλάβουν;
Η μέρα είναι ο χρόνος που κρύβεσαι
Η νύκτα είναι ο χρόνος για να ζήσεις
Η ομορφιά της νύκτας...
Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή
Θα αφήσω την μέρα
Αν μπορώ να έχω την νύκτα
Αν μπορώ να ζω για πάντα
Μελαγχολική νύκτα...
Δυστυχία...
Πότε θα το πάρω;
Θα το πάρω;
Μόνο ένα λεπτό...
Μια σύντομη εξαγορά πόνου από έναν συνεχή.
Αντίο μέρα!
Γεια σου συνεχή νύκτα!
Δάγκωσε με!
Ένας βρικόλακας γενιέται... Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2009 |