εμείς οι Αχαιοί (ο ήχος)46 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΨΜ ΑΧΑΙΩΝ
-βάλατε μπόλικο φούμο σαίνια του μηχανικού?
-βάλαμε,βάλαμε,πολυαμήχανε !
-θαυμάσια ,τυφλα νάχει ο Ομπάμα,ακούω ερωτήσεις για την αποστολή
-τούτα τα σφυριά που μας πάσαρες τί θα τα κάνουμε?
-θα περπατατε σύριζα στα τείχη και θα τα χτυπάτε
-για να τα γκρεμίσουμε πολυαμήχανε?
-όχι βρε,για ν αποκαλυψετε κάποια κρυφή πόρτα
-δηλαδής,απο κει που βγαίνουνε οι κομάντος τους και μας κάνουνε
ρόμπες?
-ακριβώς,χαίρομαι που μπήκατε στο νόημα,άλλη ερώτηση?
-απο πού θα καταλαβουμε ότι υπάρχει κρυφή πόρτα?
-απο τον ήχο που θα κανει ο τοίχος,γιαυτο και σας έδωσα τα σφυριά
-ένα παράδειγμα,για να καταλαβουμε πιο καλά?
-φυσικά! Είμαστε,η δεν είμαστε στο καψιμί που ειναι πέτρινο?
-είμαστε,είμαστε !
-θα χτυπήσω λοιπον τα ντουβάρια του με το σφυρί,καθώς θα
περπατώ τοίχο τοίχο,προσέξτε !
-γκάπ..γκάπ..γκάπ..γκάπ..συμπαγής τοίχος οπως ακούτε..
-προχωράω κι άλλο..γκάπ..γκάπ...πάλι συμπαγής τοιχος
-ομως αν βαρεσω τούτη την ξύλινη πόρτα...
τόκ -τόκ
-άλλοοοοος !
-καταλάβαμε,καταλάβαμε!
-για πείτε μου λοιπόν τί καταλάβατε ?
-άμα ακουγεται το “γκάπ” δεν ειναι πόρτα ,αλλα τοίχος
-θαυμάσια,και πως θα καταλάβετε ότι δεν ειναι τοίχος?
-όταν ακουστεί το "άλλοοοοος"
συνεχίζεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2009 | |