Καθημερινοτητα Δημιουργός: Συλλογος Ερωτεωμενων και φιλων, Συλλογος Ερωτευμενων και Φιλων Η σκια μου ειναι η καλυτερη μου φιλη. Χθες παιξαμε κρυφτουλι... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καθεσαι να γραψεις
κρυμμενος στη μικρη σου σπηλια
να γλειψεις τις πληγες της απληστιας
οπως κανεις καθε νυχτα
ξεδιπλωνεις το χαρτι
το μολυβι αρπαζεις
"θα ξεδωσω! θα ξεδωσω!"
μα ξαφνου ενα συναισθημα σε ακινητοποιει
παγωνει ο μολυβδος πανω στον καμβα
αντι για γραμματα
δακρυα πλεκεις στο λευκο σου βασιλειο
"κλαιω...κλαιω!"
ριγες σκαλιζονται στα μαγουλα
πεφτουνε σταγονες, καινε το χαρτι
"κλαιω, κλαιω"
σκεψεις θαμπωνουν,
και βιαια πνιγονται ολα τα υπολοιπα...
λυτρωση απο δακρυ...
λυτρωση στο χαρτι... Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2009 |