εμείς οι Αχαιοί (αινείας)35 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΡΟΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΚΟΙΤΩΝΕΣ
-δεν τον αντέχω Εκάβη ,μου φέρνει τσιρλιακό !
-μα ποιόν βασιλιά μου έχεις αντεροάχτι νυχτιάτικα?
-να μωρέ,εκεινο τον μουρόχαβλο βλαχοξάδερφο ,που τον έδιωξε ο
Αχιλλέας απ τα μέρη του
-α λές για τον Αινεία απο τη Δαρδανία που μας ήρθε πρόσφυγας?
-μα δεν ηλθε μόνος του ο ρεμπεσκές,μας κουβαλησε κι ένα κοπάδι
πειναλέους
-πρόσφυγες είναι οι έρμοι,ας δείξουμε κομματάκι ανθρωπιά,μη μας πουν
και ρατσιστές οι οχτροί μας
-βρε μας τους στείλανε πεσκέσι οι Αχαιοί για να μας αποδυναμωσουνε,το
καταλαβαίνεις?
-μα γιατί το λες αυτό καλέ μου?
-γιατί αργότερα θα ζητανε ,ισότητες,ασφάλιση,δικαιώματα στο θρόνο
-ε και τί μ αυτό,εσυ εισαι ο νομιμος βασιλιάς και ο Εκτορας ο διαδοχός σου
-μα ο Αινείας σαν συγγενής,περιμενει να ξεπαστρευτούμε όλοι ,για να μας
διαδεχθεί στο θρόνο
-αχ βρε Πρίαμε,μου θυμίζεις ώρες, ώρες την Κασσάνδρα μας
-βρε άκουσε με αγαθοχαρούμενη γυνή,μιλαει το ένστικτο !
-όμως είναι μαζί μας ,έτσι δεν ειναι?
-ναί,αλλα κάποια στιγμή μπορει να μας τη φερει μπαμπέσικα
-επι του παρόντος μην ανησυχείς,σηκώνει βαρύ φορτίο ο φουκαράς
-δεν κατάλαβα,τί θελεις να πείς?
-κουβαλάει ολημερίς τον πατέρα του στις πλάτες του
-ε και τί μ αυτό, παύει να ειναι επικίνδυνος?
-εγω πάντως που τον ειδα σήμερις στην αγορά,ήτανε γιομάτος μπλάστρια
-αλήθεια βασίλισσα μου,μπλαστρωμένος ο ακατανόμαστος?
-στ ορκίζομαι στους εφιάλτες της Κασσάνδρας μας !
-ε τότε υπάρχει λύση για την διασφαλιση μας
-ποιά λύση βασιλιά μου?
-δεν έχουμε παρα να καλοταίζουμε τον πατέρα του,ώστε να βαρύνει ακόμα πιο
πολύ
-και γιατί να βαρύνει κι αλλο ο γέροντας?
-μα για να πάθει λουμπάγκο ο Αινείας και να μή μας κουνιέται
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2009 | |