Η φυγή είναι ανώδυνη (suicide is painless) Δημιουργός: Αθηνά από το suicide is painless, το γνωστό τέλειο τραγουδάκι, ερμηνευμένο απ 'τον Μanson όμως.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info βλέπω αυγή στον ουρανό
ομίχλη έχει απλώσει
οράματα απ'το μέλλον μου
πόνους που θα μου δώσει.
και σκέφτομαι πως...
η φυγή είναι ανώδυνη
πολλά μπορεί να αλλάξει
κι αν θέλω την ακολουθώ
ή όχι αν με τρομάξει.
η ζωή παιχνίδι δύσκολο
κι έτσι κι αλλιώς θα χάσω
χαρτί τραβόντας θα καώ
τη μέρα που θα χάσω
γι αυτό έχω μόνο να πω..
η φυγή είναι ανώδυνη
πολλά μπορεί να αλλάξει
κι αν θέλω την ακολουθώ
ή όχι αν με τρομάξει.
το δέρμα θε να τρυπηθεί
απ'το σπαθί του χρόνου
κι αν δεν πονάει στην αρχή
όσο βαθύτερα θα μπει
χαμογελάει του πόνου.
η φυγή είναι ανώδυνη
πολλά μπορεί να αλλάξει
κι αν θέλω την ακολουθώ
ή όχι αν δεν ταιριάξει.
γενναίος μιας με ρώτησε
να λύσει απορία κλειδί
να είσαι ή να μην είσαι
κι είπα γιατί εμένα ρωτεί.
Γιατί η φυγή είναι ανώδυνη
πολλά μπορεί να αλλάξει
κι αν θέλω την ακολουθώ
ή όχι αν με τρομάξει.
Κι εσύ μπορείς το ίδιο
αν δεν τρομάξεις...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-07-2009 |