Μάϊκλ Τζάκσον,ο κορυφαίος Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν άντεξε το σύστημα, που όλα τα σκοτώνει,
πήρε βαριά ηρεμιστικά, ο νους του να θολώνει,
ήθελε από κάπου, η ψυχή του να πιαστεί,
κι ας πάει το κορμί, στον γκρεμό να τσακιστεί.
-
Χάλια η ψυχολογία του, δεν χάρηκε τη δόξα,
τόσων χιλιάδων θαυμαστών, δεν μπόρεσε την λόξα,
κι έτσι από μαύρο το κορμί, άσπρισε με τη μία,
να γίνει όλος κάτασπρος, είχε κρυφή μανία.
-
Έπαιρνε βαρβιτουρικά μήπως και κοιμηθεί,
μάτι όμως δεν έκλεινε, πολύ είχε αγχωθεί,
ήτανε κορυφαίος, στην ποπ την μουσική,
ένας βασιλιάς μοιραίος, με σκέψη μυστική.
-
Τον γκρέμισαν μια μέρα, σαν άθλιο παιδεραστή,
ενώ αυτός ακόμη κρατούσε, δεν είχε κουραστεί,
Μάϊκλ δεν κατάλαβες, πως σ έστυψε το σύστημα,
την αγάπη σου για τα παιδιά, την έκανε ολίσθημα.
-
Έπρεπε να σε ρίξουν από την κορυφή σου,
χωρίς εσύ να βάλεις και την υπογραφή σου,
άλλο είδωλο έπρεπε, να πάρει ευθύς τη θέση σου,
όσο και αν κουνούσες εσύ, υπέροχα την μέση σου.
-
Κι έτσι σε κατηγόρησαν, με άθλια ύπουλο τρόπο,
αμέσως σε κατέστρεψαν, χωρίς σπουδαίο κόπο,
μαύρισαν την εικόνα σου, με ψεύδη και διαδόσεις,
κι εσύ τους διευκόλυνες, με άστοχες δηλώσεις.
-
Μάϊκλ Τζάκσον,άνθρωπε καλέ, πως σε καταλαβαίνω,
σκουπίζω εγώ τα δάκρυα κι έρχομαι και σε ραίνω,
πέθανες απ τη θλίψη σου, γιατί ο κόσμος δεν αλλάζει,
ιδίως κάθε Αμερικανός, μόνο πικρό φαρμάκι στάζει.
-
Φοράει το μπλουζάκι σου, που έχει την μορφή σου,
έστω κι αν δεν κατάλαβε, τι έκρυβε η ψυχή σου,
θα σε θυμάται όσο θα ζει, γιατί ήσουν κορυφαίος,
πάνω στον τάφο σου θα λέει:-Nα ένας πολύ σπουδαίος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-07-2009 | |