3.ανυπαρξια Δημιουργός: thrasher, θάνος βασισμενο σε αντιληψεις shopenhauer Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στον ευλογιμενο δρομο της ανυπαρξιας
απλωνεται ρεμβαζοντας η καταρα της ζωης
τα πλοκαμια της αρπαζουν τα πληθη
και τα βουτουν σε θαλασσες οξυνες
κατατρεγμενος κοσμος
ανθιζει μες τους βαλτους
του ανηθικου πολιτισμου
-σαν καρκινος-
μεγαλωνει τα βλασταρια του
σε ενα νοηματικο κενο
και οι τεφρες περιμενουν
αχορταγες μονιμη πελατεια
η ζωη χανεται στην σοφια
του απειρου!
και οι σημαιες της προσορυνης της νικης
καιγονται σαν μαγισσες στον μεσαιωνα
πισω τους ο θανατος
διδασκει το νοημα της ανυπαρξιας Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2009 |