Broken Δημιουργός: Torres9, Νικήτας Κριάλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Help me out...
Once again I need your help..
Captured in your eyes...
Captured in your mind...
Help me out darling...
Can you see me dying?
Dyig in your hands,
dying in your heart.
All my life,full with blood and tears..
All my life,trying to chase my own fears...
All my life,
I've been waiting for you my love.
You've always been my savior.
Now you're gone,
now you're gone and I'm broken,
broken in two parts,in two pieces.
Help me out...
Once again I need your love...
Captured in your life...
Captured in your heart...
Help me out darling...
Can you see me crying?
Crying for my mistakes,
my life you're going to take. Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2009 | |