εμεις οι Αχαιοί (το πεινασμενο πριγκ) 17 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος απόσπασμα απ την χιουμοριστική σειρά "εμεις οι Αχαιοί¨" Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΚΟΙΤΩΝΑΣ ΕΚΤΟΡΑ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
-φάε βρε σκατόπαιδο το πλιγούρι σου,άντε μουβγαλες το συκώτι
-σέλω συκώτι...ουάάάάάάάά΄
-τί να τον κάνω τούτο δώ μου λές Εκτορά μου,δεν τρώγεται με τίποτα
-ουάάάάάάά..σέλω τίποτα !
-ξέρω σε ποιόν έμοιασε ,όλο βυζί ζητάει..
-μα σ έχει αρμέξει για τα καλά Ανδρομάχη μου , δεν μένει τίποτα γα μένα τον καψερό
-πρέπει να μάθει να τρώει και κατι τίς άλλο,μεγάλωσε πιά εχει βγάλει και σκυλόδοντα !
-ουααααααααααααααααααααα..σέλω σκυλόδοντα !
-βγάλε τον σκασμό Αστυάνακτα ,να χαρώ το τάιμ άουτ μου με τη μαμά σου..
-τοκ,τόκ,τόκ
-γειά σας ω δυστυχείς θνητοί,..πάλι στο "πλακωτό" το ρίξατε;
-καλώστην την Κασσάνδρα που ψαχνεται για άντρα,..πάνω στο νταραβέρι μας πέτυχες..
-ωιμέ,ωιμέ,ωιμέ..στερέψανε τα δακρυά μου..
-ευτυχώς,γλυτώσαμε το τσουνάμι,ποιός κακός άνεμος σ εφερε κατα εδώ?
-είδα ένα εφιάλτη......να καιγεται η Τροία απο άκρη σε άκρη
-μια ζωή βρε αδελφή όλα μαυρα και άραχνα τα θωρείς,νισάφι πιά!
-ουάάάάάάάά΄..σέλω νισάφι !
-καλέ δεν το ταίσατε το παιδί ?
-με άρμεξε βρε Κασσάνδρα και πάλι πεινάει το σκασμένο !
-τα αγοράκια πρέπει να τρώνε καλά, για να μεγαλώσει το πουλάκι τους !
-αν κρίνω όμως απο τον Εκτορά μου,θα πρέπει να τον αφήνατε συχνά ...νηστικό
συνεχίζεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2009 | |