Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι Δημιουργός: rkiasonas, Γιωργος σιωπη δικο μου ειναι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι
Μαζί να γίνουμε ζευγάρι
Τα άστρα όλα αναμμένα
Μόνο για μένα και για σένα
Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι
Εδώ η γη δεν μας εξιτάρει
Στο τρέξιμο όλο μας έχει
Και η ψυχή μας δεν αντέχει
Ίσως δεν φταίξαμε εμείς
Αυτό στο έχω ξανά πει R
Το κλήμα ήταν στραβό
Στην γη παραπατώ
Μα στο φεγγάρι μας πετώ
Έλα κάνε μου την χάρη
Στην γη η αγάπη μας δεν Χωραει
Μοιάζει κύκλος που όλο μας κυκλώνει
Και την αγάπη μας τελειώνει
Ίσως δεν φταίξαμε εμείς
Αυτό στο έχω ξανά πει R
Το κλήμα ήταν στραβό
Στην γη παραπατώ
Μα στο φεγγάρι μας πετώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2009 |