εμείς οι Αχαιοί (τα κέρατα )9 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΦΥΛΑΚΙΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ-ΤΡΟΙΑ
-συνάδελφε,ας ρίξουμε μιά ματιά στα πέριξ πριν κοιμηθούμε στη σκοπιά
-μωρέ έχω μια νύσταααααα...δεν κρατιέμαι ..
-για δές εκεινη η μαυρίλα στο βάθος τι νάναι;
-ποιά μαυρίλα,για φέρε μου το γυαλί να δώ !
-στόφερα κιόλας,για κοίτα καλά!
-αυτό ρε ειναι για χταπόδια ,..τέλος πάντων..
-για πέ μου τί θωρείς ?
-ωιμέ... ,πολλά πανιά..αμάν και κατάρτια..
-ας βαρέσουμε τότε συναγερμό καλού κακού.. και μετά κοιμώμαστε !
-ε τότε βιάσου λοιπόν,βρές ένα μωρό !
-που το πάτε το παιδί μου φαντάροι;... βοήθειααααα μου κλεβουνe το σπλάχνο μου
-μη κάνεις έτσι κυρά μου,λίγες τσιμπίες θα του δώσουμε !
- ουααα...ουααααααα..ουαααααααα..ουααααα..
-εμεις καθαρίσαμε πάντως,καιρός για ύπνο συνάδελφε!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ..
ΚΟΙΤΩΝΑΣ ΠΑΡΗ-ΕΛΕΝΗΣ
-άκουσες τη μπεμπεκοσειρήνα Ελενάρα μου?
-την άκουσα και το λοιπόν?
-Θαρρώ πως καταφθανει ο Μενέλαος,..καιρός να σηκωθούμε απ το κρεβάτι
-άχ την βρίσκω οταν νοιώθω ότι με ψάχνουνε,έλα πάρε με ξανά,έλα θέλω κι άλλοοοοο !
-δεν γίνεται αχόρταγη μου ,κάποιος θα πρέπει να ηγηθεί της φρουράς
-βαλε τον Εκτορα που ειναι πεζικάριος,εσύ είσαι ..τοξικός
-τοξότης θέ να πεις..
-άχ πόσο με ερεθίζεις που είσαι Παρη..μυώδης
-αστα αυτά και δώσε μου την περικεφαλαία μου
-αυτήν με τα φυτεμένα κέρατα ;
-ακριβώς,τα βάζουμε στις περικεφαλαίες για να τρομαζουμε τους οχτρούς
-Αχ Μενέλαε μου,γιατί να μην γεννηθείς στην Τροία,θα τα χορταινες και εκτός κλίνης
συνεχίζεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-07-2009 | |