εμείς οι Αχαιοί (ο καβάλος)16 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
EΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
-Βάγια,έ Βάγια..
-τι έγινε Πηνελόπη και Βασιλισσά μου,μήπως έπαθες τίποτις?
-νομίζω ότι είμαι ολίγον έγκυος..
-μήπως με τον Οδυσσέα να πούμε?
-μπά αυτός λείπει πέντε χρόνια..
-μήπως όμως σούστειλε γράμμα εντω μεταξύ?
-μούστειλε, αλλά δεν ήτανε ..στυσημένο…
-ε με ποιόν τότε δα γκαστρώθηκες ακόλαστη πλέχτρα?
-πού να θυμάμαι μωρή, εσύ κρατάς το τεφτέρι σε ποιούς έπλεξα φανέλλα τελευταία..
-για να δώ λοιπόν,..Ψηλοτάβανος,σου λέει τίποτις?
-μπά,αυτός ηθελε μόνο κόντεμα..
-Ραχάτιος
-αυτός ο αθλιος με παίδεψε στί πρόβες..άλλος ?
-Στενόγοφος ..
-αυτός ήθελε μόνο στένεμα..
-Ατσάκιστος...
-μπά, ήθελε μόνο σιδέρωμα, άλλος?
- Συνούσιος..
-κάτι μου θυμίζει τούτος δα..
-σαν τι δηλαδής?
-ήτανε ο μόνος που μου ζήτησε να του διορθώσω τον καβάλο..
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2009 |