Παλινδρόμηση Δημιουργός: νετη541, ΕΦΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παλινδρόμηση
Στη νοητή γραμμή μιας κίβδηλης επετειακής συνεύρεσης
μετεωριζόμενες αισθήσεις
κορφολογούν τα προ του προπατορικού συντελεσθέντα
προς εντυπωσιασμό μιας ψυχαναγκαστικής εντελέχειας
Ανυπεράσπιστη η ίριδα θα απορροφήσει τις διαχύσεις
ο ουρανίσκος θα υγρανθεί
και με τα τύμπανα παλλόμενα σε ηρωικές ραψωδίες
τα δάχτυλα
υπό το καθεστώς μιας αυθαίρετης οσμής
θα επιδόσουν τελεσίγραφο θνητότητας
Δύο
πλην ένα
ισούται;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2009 |