11.μεθη Δημιουργός: thrasher, θάνος μεθυστε παιδια! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info λοιπον
εχουμε και λεμε
ενας ναργιλες και λιγο κρασι
καπως ετσι ξεκηνανε ολα
και δεν ειναι δυνατον
το τριτο συστατικο
ηρθε κι'εδεσε
η καλή παρεα
σ'εκεινο το απειροελαχιστο της βραδιας
ολα παγωσαν
το δειλι δεν θα ξημερωσει ποτε πια
τα αυτοκινητα δεν θ'ανεβαζουν στροφες
ο κοσμος ελιωσε στη σιωπη των πιθανοτητων
και οι θεοι δεν φανηκε να διαφωνουν
λιγος θανατος αποψε παραπανω
και υστερα ξημερωσε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2009 |