Θεατρίνα έγινες Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλημέρα ! μην τό παρουμε και σοβαρά ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θεατρίνα έχεις γίνει
στό δικό μου δράμα
όταν βγαίνεις στή σκηνή
λιώνεις μές τό κλάμα
δίνεσαι στό ρόλο σου
πάνω στά σανίδια
κί η δική μου ή ψυχή
μές τά αποκα'ι'δια
συμπαράσταση ζητάω
πού περνάω κατασταση
καί σύ θέατρο μού παίζεις
δίνεις μιά παράσταση
Θεατρίνα έχεις γίνει
στό δικό μου δράμα
μ΄ ένα κλάμα ψεύτικο
ψάχνείς γιά τό θαύμα
μα όταν πάς καί χάνεσαι
μιά από τά ίδια
μένω μέ τίς στάχτες μου
καί τ΄ αποκα'ί'δια
συμπαράσταση ζητάω
πού περνάω κατάσταση
καί σύ θέατρο μού παίζεις
δίνεις μιά παράσταση !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2009 |