εμείς οι Αχαιοί (ο αγγελιοφόρος)15 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΡΟΙΑΣ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ
-γκόοοογκκκ,μμμμμ..γκοόοοοογκ,γκόοοογκ..μμμμμμ
-καταλαβα θεόμουγκε,αγγελιοφόρος των Αχαιών ζητά ακρόαση,έτσι δεν ειναι?
-γκοοογκ
-να περάσει...να περάσει
-Τα σέβη μου Πρίαμε,σας φέρνω μήνυματα απο τους Αρχηγούς μας
-καθίστε νεαρέ μου,θα πιείτε ένα τσαγάκι μαζί μου ;
-δεν μας επιτρέπουνε να πίνουμε πνευματώδη σε ώρα υπηρεσίας
-τοτε να σε φιλέψω ενα μελομακάρονο τζάνεμ,ένα κουραμπιέ ,ένα τουρλού κεμπάπ μηπως?
-με περιμένουν Βασιληά να τους πάω απάντηση,είμαι αποστηθισοκούριερ αγγελιοφόρος
-καλά όπως θέλεις,τελικά τα καταφέρατε επιτέλους να μας βρείτε,είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε
-έχω εντολές να μην απαντώ σε ερωτήσεις στρατιωτικού περιεχομένου
-όπως επιθυμείς,γιά να διαβάσω τίς περγαμηνές
-ξεμείναμε απο περγαμηνές,θα σας τα πω εγώ,όπως τα εχω αποστηθίσει
-σε ακούω λοιπόν μετα προσοχής
-"πες σ εκείνο τον μπουνταλά τον Πρίαμο,οτι αν δεν ..επανέλαβε,..μπράβο τα θυμάσαι όπως στα λέω..βρε κοθώνι μην λές και αυτά που δεν πρέπει να πείς..γαμώ την κεφάλα σου,θα με σκάσεις μπουνταλά.!"
-ένα λεπτό,με μπέρδεψες φίλε μου,δεν καταλαβαίνω τίποτα
-έχει και άλλα το μήνυμα Βασιληά,να συνεχισω;
-περίμενε να πάρω το βοτάνι μου ζαλίστηκα,συνέχισε λοιπόν...
-"αν δεν μας δώσετε πίσω την Ελένη και χίλια τάλαντα..πάω ενα λεπτό στον καμπινέ αδελφέ μου,εσυ αγγελιαφόρε σταμάτα να αποστηθίζεις για λίγο.".
-αυτό ητανε το μηνυμα αγγελιαφόρε;
-όχι ,έχει και συνέχεια..
-ούφ.συνέχισε
-"..θα κάνουμε την Τροία γηπεδο,αυτά να τους πείς....ποιός κερατάς δεν τραβηξε το καζανάκι;"
-χαχαχαχα..λοπόν άκουσε προσεκτικά την απαντησή μου και αποστηθισέ την κατα γράμμα
-σας ακούω μετα προσοχής
-”θα πολεμήσουμε υπερ βωμών και εστιών,αν χρειασθεί.”
-μμμμμμμμμμμμμμμ
-μην εισαι ανυπόμονος μουγκέ,θα τον διώξω,αλλα θελω πρωτα να τον ρωτήσω κάτι
-γκόοοοογκ
-για επανάλαβε αγγελιοφόρε τι είπα?
-"θα πολεμήσουμε υπερ βωμών και εστιών,αν χρειασθεί..μμμμμμμμμ...μην εισαι ανυπόμονος μουγκέ,θα τον διώξω,αλλα θελω πρωτα να τον ρωτήσω κάτι..γκοοοοοοοοοοοοογκ"
συνεχίζεται Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-07-2009 | |