Αυτοπροσδιορισμός Δημιουργός: μηχανοδηγος Επειδή μερικοί λένε ότι χαραμίζω το....΄΄΄ταλέντο'' μου γράφοντας για....΄΄Σούλες΄΄....γι΄ αυτό λοιπόν....αυτοπροσδιορίζομαι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με λένε ΄΄μηχανοδηγό’’
κι είμαι μυστήριο ….τραίνο ,
χωρίς γραμμές κυκλοφορώ ,
ελεύθερος πηγαίνω….
Μπαίνω σε τούνελ μυστικά ,
….σε σκοτεινές γωνίτσες ,
να τις φωτίσω προσπαθώ
και γράφω….με τελίτσες….
Όποιος μαζί μου περπατά ,
δεν θάχει …. ησυχία ,
απ΄ τα ψηλά στα ….χαμηλά ,
στης Σούλας την…..μαγεία .
Μ΄ αρέσουν θέματα μικρά ,
δεν κάνω τον ‘’μεγάλο’’,
αυτοσαρκάζομαι …. συχνά ,
καθώς ….σαρκάζω άλλον….
Μ΄ αρέσει η παρέα σας ,
μου έγινε …. συνήθεια ,
ψάχνω καλά .... στα άσχημα
και στα καλά….βοήθεια.
Δεν ξέρω γράμματα πολλά ,
ούτε και που…. πηγαίνω ,
του…. ‘’κώλου’’ γράφω ποιήματα,
έτσι , για ν΄…..ανασαίνω .
Σ.Σ. Εμείς …παλιά το τρένο….τραίνο το λέγαμε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2009 | |