εμείς οι Αχαιοί (μαγειρέματα)26 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΧΑΙΩΝ
-φέρτε τον αιχμάλωτο μπροστά μου !
-ούτι διατάξ Βασλιά Αγαμέμνουνα…
-φαντάρε κάνε τον να λαλήσει !
-κό κό κό κό…άκσες μπρέ?
--κικιρίκουουυυυυυυ
-δεν εννοούσα αυτό βρέ στούρνε !
-δεν ξέρου Χιττέικα Βασλιάμ
-φέρτε τότε τον μεταφραστή μας !
-παρών Μεγαλειότατε, πείτε μου τι ν αρωτήσω τον αιχμάλωτο?
-ρωτα τον ότι θέλεις,αρκεί ν ανοίξει το στόμα του
-μπέσπεκ ανουφάσκ μπιμπιφάκ μαουτθάπ..ντό ντό?
-αααααααααααααααααααγλλλλ….
-το άνοιξε για τα καλά και ρεύτηκε βασιλιά μου
-πούφ,μπόχαρε ο τόπος, ρώτα τον τώρα από πού κρατάει η σκούφια του
-τενεκέ καπάκ τσερβέλ..ντό ντό?
-νε καπάκ τσερβέλ νουνού καζάν φού φού
-είπε ότι δεν φοράει ποτέ σκούφια,παρα μόνο στην κουζίνα
-ρώτησε τον ,γιατί έκανε βόλτες έξω απ το στρατόπεδο?
-μπανιστίρ μαντρί γιουνανί μποχάρ ..ντό ντό?
-μουνίτε τσιτσί γκλούπ γκλούπ
-είπε ότι μάζευε μανιτάρια για φαγητό
-ρώτα τον λοιπόν τι βαθμό έχει στο στρατό της Τροίας?
-τέ τε μπέ ασκέρ χετά μίτ τροτέζ?
-νε τούτου καραβάν μακελάρ ασκέρ τροτέζ
-είπε ότι δεν είναι μάχιμος στον στρατό της Τροίας
-και τότε τι κάνει εδώ γύρω ανάθεμα τον?
-τά τα μπούμ χεσίμπ ισί ασιχτίρ ντό ντο?
-τσουλού χαρμάν γιουνανί ασκέρ κατσαρόλ Αγιάξ εφεντερίμ
-είπε, πως τον κάλεσε o Αίας γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη σε Έλληνες μαγείρους αυτή την περίοδο..
-και τι έχει δηλαδή αυτή η περίοδος ώστε να χρειασθούμε ξένο μάγειρα?
-τάτα μπούμ κατσαρολέν φου φού γιουνανί ντό ντο?
-..τέτρα πουστιέ εφενταρίμ νισάφ αχταρμά κομπίν πατισάχ
-είπε, για να μη γίνουνε μαγειρέματα στην εκλογή του νέου αρχηγού
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2009 |