Πάρε την αναπνοή μου Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Την καλημερα μου σε ολη την στιχοπαρεα ...καλο μήνα ...ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ να μαςφερει τα καλυτερα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα θέλω & τα πρέπει σου μεικτές ανησυχίες
Δαγκώνουνε το “σ’ αγαπώ” στα χείλη σου...
....Καθάρισε την μνήμη σου & φώναξε με
Το σήμερα δεν είναι χθες
Ο χρόνος μ’ έμαθε να νιώθω
Πάρε την αναπνοή μου
Σκόρπισε την μοναξιά μου
Στου ορίζοντα τα τέσσερα σημεία
Λευτέρωσε μου, προσευχή & αμαρτία
Η πορεία μου,
από χιλιάδες δρόμους μ' έφερε σε σένα
να γιομίσεις την μοναξιά του ονείρου μου.
* Γιώργος *
[align=center][B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-08-2009 |