Εμεισ Οι Αχαιοι (η απόβαση) 10 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-φρένο παιδιάάά..πιάσαμε άμμούδααααα !
ΓΚΟΥΠ !
-γαμώτο .είπα φρένο βρε ζωντόβολα!!
-έτοιμοι για απόβαση πολυαμήχανε !
-δεν βλέπω ψυχή έξω..α νά κάποιος έρχεται....
-ε κύριε ,είναι εδω κοντά η Τροία?
-δύο μνές για απάντηση..
-άντε πάρτες,χαλάλι σου
-ναί ,η Τροία είναι εδώ κοντά
-και πρός τα πού πέφτει?
-τρείς μνές η απάντηση
-γιατί τρείς και όχι δύο?
-είναι εκτός σχεδίου και δεν έχει μπεί στο κτηματολόγιο
-καλά τσίμπα τις τρείς μνές,είμαι όλος αυτιά !
-είναι πίσω απο τον αμμόλοφο
-και πως πάμε μέχρις εκεί?
-τέσσερις μνές η απάντηση
-γιατί τέσσερις και όχι τρείς?
-την κολοκυθιά θα παιξουμε καπετάνιε?
-εντάξει,με ξεπαράδιασες, λέγε επι τέλους !
-θα πάτε με τά πόδια
-αυτό δα έλειπε να πηγαίναμε με τα χέρια ..δεν μου απάντησες όμως,...φέρε τις μνές μου πίσω !
-ευχαρίστως αν μου πείς και σύ ,για ποιά απο τις εννιά Τροίες θέλεις να σου πώ
-υπάρχουνε εννιά Τροίες?
-έτσι είχε πεί κάποιος Σλήπμαν...
-Σλήμαν ημιμαθή,Σλήμαν Ερρίκος !
-καλά ντε εκεί κόλησες δικέ μου?
-για την σημερινή ψάχνουμε ,της εποχής του χαλκού
-έ γιατί δεν το λεγες απ την αρχή πατριωτάκι να μη σε γδύσω ?
-Αχαιός είσαι μωρέ ?
-είμαι πρόσκοπος απο το πλοίο του Αγαμέμνονα και με στείλανε πρώτο να βγω έξω
-και τι κάνεις εδώ;
-ψάχνω για την Τροία
-τίς μνές μου αγύρτη.!!!!.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-08-2009 | |