εμεις οι Αχαιοί (βρησιήδα)21 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Αχιλλέααααα τρέξ
-τι έγινε μωρέ ,μας κάνανε γιουρούσι οι Τρώες?
-μια φουράδα στη πύλη..
-για να ρίξω ένα βλέφαρο καράβλαχε..
-που την είδες τη φοράδα ζαγάρι;
-αυτούνα εικί απ έξου..
-καλημερούδια καλόπαιδο,με λένε Βρησιήδα..
-δηλαδή ..νερουλού;
-χαχαχαχαχα..τι βλάκ χιούμορ μα τον Αππόλωνα!
-εγώ αστείος μωρή τρελοκαμπέρω;
-Αχιλλέαααααα...
-τι θές ρε Πάτροκλα,μιλάω με γυναίκα
-και τι γυναικα θέλεις να πείς,.κοίτα καπούλια,στήθεια,μπούτάκια,γάμπες..
-μη λές για γάμπες μήήήήήή,πιάνουνε κράμπες
-Αχιλλέααααααααα
-γιατι με κόβεις ρε Πάτροκλα,επάνω στο καμάκι;
-άκουσα για ..κράμπες
-και λοιπόν;
-να σου βάλω τα μπλάστρια ;
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-08-2009 |