Πάμε όνειρα Δημιουργός: Ηλίας Πολίτης Tηλε-αντιγράφημα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθα πάλι εδώ
Να σου τραγουδώ
Γίνομαι ο χρόνος
Που θα ζήσεις
ήρθα να σου πώ
πόσο σ' αγαπώ
και ποτε ξανά
να μη μ' αφήσεις
Πάμε όνειρα
Πάμε θάλασσα
Πάμε φώς να λάμψεις
Πάλι φώς μου
Πάμε στην βροχή
Σε μιά διαδρομή
Που δεν έχει τέλος
Κι είναι η αρχή τού κόσμου
Ήρθα να σου πώ
Είμαι πάλι εδώ
Στο σκοτάδι
Θα 'μαι εγώ ο οδηγός σου
Φτάνει μιά φωτιά
Να 'ναι δυνατή
Γιά να κάψει
Το κακό παρόν σου
www.politis.musicheaven.gr
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2005 |