εμείς οι Αχαιοί (η σχάρα) 31 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γύρω απο τα πλοία ,ξύλινα τείχη ορθώνουν οι εισβολείς και ετοιμάζονται για μάχες.. Αμοιρικές
- βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυ
-ιππικού έρχετι καταδού..στα ούπλααααααααα
- βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυ
-πόσα άλογα βλέπεις σκοπέ?
-χίλια τρία αφεντικού
-μα θωρώ μόνο τρία .....
-μα ξουπίσου ειν τα χίλια ,αλλά δι φαίνουνται ακούμα..
-καλά με επεισες,τοξότες επι σκοπόν..
-διατάξτιιιιιιιιι
- ασε μας βρέ ζαγάρι,τοξό.....,πού ειναι οι τοξότες,δεν βλέπω κανένα εδω
γύρω
-κόβνε ξύλα για να φτιάξνε βέλη,εγω απόμνα μόνο για τοξότς
-γαμώ το μυαλό τους,τι κάνει ο υπεύθυνος εφοδιασμού και μέριμνας;
- βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυ
-γίναμε.. βούκινο,που είναι δαύτος μου λές;
-διατάξτε ,εδώ είμαι, παρών !
-γιατί δεν φρόντισες βρέ ασύστολε να έχεις έτοιμα βέλη?
-μα φοράω στολή αρχοντά μου ..
-βρέ για τα βέλη σου μιλάω,έρχεται εχθρικό ιππικό !
-είχα πολλά εχθές το βράδυ..αλλά μου τα ζήτησε ο Μενέλαος
-γιατί,για σκοποβολή τη νύχτα τα ήθελε;
-ειχανε τσιμπούσι στη βασιλική σκηνή και τα θέλανε για.. σουβλιά να περάσουνε τα κοψίδια
-βρέ κατάλαβες τι έκανες?Θα σε στήσω στο μισό στάδιο,συλαμβάνεσαι!
-τι φταίω εγώ,διαταγές πήρα..
-βάλε τον στο μπαλαουρο του πλοίου μου σκοπέ
-μι τα χαράς,αλλα λείπνε τα κάγκιλα κι θα του σκάσ
-και γιατί λείπουνε τα κάγκελα βρέ,θα με λωλάνεις?
- μο τα ζήτσε ψές του βράδ ου Αγαμέμνουνας
-και τί θα τα έκανε τα κάγκελα μωρέ;
-τα ήθλε επειγούντως!
-και σύ ζωντόβολο τα ξεκόλησες απο το μπαλαούρο;
-ε κι πως θα ψήνανι τα σοβλάκια τς χουρίς σχάρα, γίνται?
συνεχίζεται Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2009 | |