Εμεισ Οι Αχαιοι (η επιθεωρηση) 13 Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ
-επιθεώρηση φρουράς απο την αυτού εξοχότητα Πάρη, πρίγκηπα πασών των κλινών και ανακλίντρων
- τερατατζούμ...τατζούμ...τερατατζούμ..τατζούμ
- προσχήήήήήήή΄!!!!!!
- φαντάροι πέδιλα απωθέσατε,απωθέσατε...
- επιθεώρηση ποδών,πόδας τείνατε,πατούσες αποκαλύψατε.κλίνατε επί δεξιά......ημί ανά..
- τερατατζούμ...τατζούμ...τερατατζούμ..τατζούμ
- πρίγκηψ ιδού η φρουρά σας προς επιθεώρηση
- ούραααααααααααααααααααααα
-δεν εχετε καλλιόπες εδω πάνω;
-τις έχουμε να τις πηδάμε και όχι να τις ουρούμε υψηλότατε
-για παρουσιάσου εσύ ο αψηλός στην δευτερη σειρά
-τοξότης ουφνάβαζος μπαρμπέρ,της ραβανί και του κεμπάπ,...διατάξτεεεεεεεε !
-εσύ γενναίε μου θα έχεις την τιμή να δώσεις την λήξη του συναγερμού
-τιμή μου Πρίγκηπα!
-πατήστε του τον κάλο!!!!!!!!
- αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
συνεχίζεται Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-08-2009 |