Ξεχασμενος Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Χρόνια πολλά σε όσους (ες) γιορτάζουν σήμερα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]8/8/2009
11:34:18 μμ
ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ
Έχει στο στήθος του καημό
Και στη καρδιά το πόνο,
Στα μάτια του τα δάκρυα
Κάθε ένας που ζει μόνος.
Και νιώθει πως ακρβατεί
Σε σύρμα τεντωμένο,
Φεύγοντας απ΄ τις ράγες του
Σαν μεθυσμένο τρένο.
R
Δεν είναι αίνιγμα η ζωή
Να κάτσει να το λύσει,
Είναι ένα μυστήριο
Που πρέπει να το ζήσει.
Το σήμερα γίνεται χθες
Περνά από μπροστά του,
Παλεύει για το αύριο
Μα σπάζουν τα φτερά του
Και δεν έχει την δύναμη
Μπρος στο κατεστημένο,
Για να σηκώσει ανάστημα
Ζει μόνος ξεχασμένος.
R
Δεν είναι αίνιγμα η ζωή
Να κάτσει να το λύσει,
Είναι ένα μυστήριο
Που πρέπει να το ζήσει.
Ναταλία Μίτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-08-2009 |