Ίσως αυτό να φταίει Δημιουργός: Georgia_paros, Γεωργία Υπάρχουν μέρες παράξενες... που αλλάζουν τροπή....τελικά...τι φταίει;;; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καλημέρα...
Μια όμορφη μέρα ξημερώνει...
Ο ήλιος μέσα απ' τον μουντό ουρανό βγαίνει...
Μου χαμογέλασες...
Ίσως αυτό να φταίει...
Μεσημέρι...
Ο ήλιος καίει....ζεματάει...
Πύρηνες φλόγες βγάζει...
Τι κι αν με κάψει ; (εμένα δεν με νοιάζει)
Με αγκάλιασες...
Ίσως αυτό να φταίει...
Απόγευμα...
Ο ήλιος δύει, βασιλεύει...
Το πορτοκαλί,το μοβ και το ροζ, χορεύουν...
Τα πάντα ομορφαίνουν...
Με φίλησες...
Ίσως αυτό να φταίει...
Βράδυ...
Ο ήλιος κρύφτηκε...νυχτώνει...
Κάνει κρύο...το σώμα μου παγώνει...
Φοβάμαι...
Έφυγες ...μαζί με τον ήλιο...
Ίσως αυτό να φταίει...
Κοιτάζω το ρολοΪ...οι ώρες ειν΄αιώνες...
Δεν περνάει με τίποτα η νύχτα...
Περιμένω να ξημερώσει...
Ίσως αυτό να φταίει............................
Καληνύχτα... Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-08-2009 |