Σταγονεσ Ριχνει Ο Ουρανοσ Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ
Σταγόνες ρίχνει ο ουρανός
σωστά μαργαριτάρια
Σαν χρυσαλλίδες λάμπουνε
μικρούλικα φεγγάρια
Όλα τα ονειρεύομαι
στο άπειρο σαν χάδι
Πως όλα είναι μαγικά
μέχρι και η αγάπη
Τα αστέρια παίζουνε βιολί
άγγελοι τραγουδάνε
Και οι ψυχές στο πλάι τους
το ντέφι τους χτυπάνε
Ο άνεμος φυσά απαλά
τα σύννεφα ανοίγει
Και ο ουρανός χαμογελά
την γη που θα φωτίσει
Είναι γλυκά τα όνειρα
ποτέ να μη ξυπνήσω
Γιατί πάντα δακρύζω
μ' όλο αυτό το γκρίζο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2009 |