Αγάπη μου Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Την καλημερα μου σε ολους/ες... & σε οποιαν... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγάπη μου!
Χρόνο πολύ διανύσαμε
μιλώντας για τον έρωτα μας
παραδώσαμε την ψυχή μας.
Πέταξες την εσθήτα του φόβου σου
με φίλησες !
στα μάτια και στο στόμα
άγρια κύματα η ηδονή,
Μας ανέτρεπε,
που να μιλήσουμε,
διόλου δεν το μπορούσαμε.
Με περισσή τέχνη
Ανιχνευτή & αρχαιολόγου
Ταξίδεψα
στο βελούδο των χειλιών σου
Χιλιομέτρησα
τις παρυφές του λαιμού σου.
Στους μαγεμένους
πυραμιδικούς σου λόφους
έκτισα του Έρωτα φωλιά.
Γεύτηκα την μέθη
των ακρωτηρίων του πόθου σου,
που άνθιζε στα μάτια σου!
Ορμητικό ποτάμι, διέτρεξα
το στερέωμα του κορμιού σου.
Ακούραστο άτι
έγραψα χιλιάδες χιλιόμετρα
χαρτογραφώντας το κάθε σου σημείο.
Φλεγόμενος!
Έφερνα κύκλους
γυρεύοντας λαίμαργα,
να πιώ απο τα περιχείλια
της φλογάτης σου κούπας.
Το κεντρί του τοξότη!
Μες τον κρατήρα
Του άλικου ρόδου σου!
Παγιδευμένο!
Στην ηφαιστειακή λάβα
της μήτρας της ζωής!
19 – 08 - 09
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2009 |