τι θέλει η αγάπη Δημιουργός: τια-φια, katia Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info θελει η αγαπη πολυ δουλεια
για να στεριωσει στη καρδια
το χαμογελο να γινει κατακτητης
θελει η ψυχη λουλουδια
να ανθισει η ζωη με χαρμοσυνα
τραγουδια
θελει αγαπη μοχθο να δεσει
και ζησει αιωνια στις καρδιες
θελει ψυχη και παθος η αγαπη
για να μη γινει λαθος
να μη σκλαβωθει στο ψυχρο τουνελ
της απελπισιας
θελει η αγαπη πολλα
θελει και μονο θελει
θυσιες και λαθη για να πετυχει
θελει απ'ολα θελει χωρις σταματημο..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2009 |