Ένα μπαούλο Δημιουργός: mytilinia, georgia simini ΚΑΛΗΜΕΡΑ....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΊΤΣΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΈΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ
Mεσ’ την κάμαρη μου ξεχυθήκανε
θύμησες απ’ το μπαούλο της ψυχής μου
σα στρατιώτες, παραταχθήκανε
κι άρχισαν να μου ζητούν απάντηση μου.
Η φιλενάδα μου, όλο γκρίνιαζε
πέτα το πια, το έρμο αυτό μπαούλο
τόσα χρόνια βλέπεις σε κομμάτιαζε
τι θες και νοιάζεσαι, για τον κόσμο, ούλο.
(Ρ)
Θέλει η ψυχή άγγελος να γενεί
μα αυτό το μπαούλο, πάντα ακολουθεί
δώσ’ του μια κλωτσιά φωνάζει η ψυχή
αξίζω τα καλύτερα, μαζί μου κι εσύ!
Το δάκρυ μου συμφώνησε με κείνη
γιατί να το κρατώ, αφού πόνο δίνει
αισθήματα, στη πίκρα νοτισμένα
ελπίδες και τάματα πήγαν χαμένα.
Δώρο αλαβάστρινο σου χάρισαν
μα εσύ την ψυχούλα σου, πάντα χαλάς
για’ κεινα που καθόλου δεν άξιζαν
κράτα μονάχα όσα σε αγαπήσαν
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2009 |