πέσ μου πού πάς,να σε πάω εκεί που..πάω Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ταξί,έ ταξί!
-τι σκούζεις ψηλέα μου,δεν σ ακούνε..
-τότε ανάλαβε τους εσύ συγκάτοικε
-μετα χαράς,…φσσσσσσσσσσσσσσσ..
-ε δεν είμαστε καλά,τα κατάφερες !
-πού πηγαίνετε κύριοι?
-κατά Αργυρούπολη μεριά να πούμε δικέ μου
-α δεν πάω κατακείθε,άντε γειά..
-τσάμπα το σφύριγμα συγκάτοικε..
-μωρέ τι μας λές,τώρα θα δείς !φσσσσσσσσσσσσσσσσ !
-νάτος κατέφθασε και είναι και άδειος
-που πάτε κύριοι ?
-Αργυρούπολη,..να μπούμε?
-δεν πάω Βουλιαγμένης είναι πήχτρα, πάρτε άλλον
-φτού σου τα γαιδούρια,διαλέγουνε διαδρομές !
-φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ !
-ά νατός κατέφθασε,για να δούμε..
-είναι κανένας σας για αεροδρόμιο?
-όχι,Αργυρούπολη πάμε κύριε
-κρίμα,που δεν πετάτε ,τί να σας κάνω?
-τουλάχιστον τούτος μας είπε που γουστάρει να μας πάει
-ε κάτι είναι κι αυτό,μια πρόοδος αν το δεις.. ατμοσφαιρικά
-περίμενε,έρχεται κατα μάς κάποιος και χωρίς να σφυρίξουμε
-είδες λοιπόν,υπάρχουν και ευσυνείδητοι στο επάγγελμα
-πού πηγαίνετε κύριοι?
-όπου πάς εσύ φιλάρα,όπου πάς εσύ..
-ούφ,μπείτε λοιπόν στα σβέλτα και φύγαμε
-σας ευχαριστούμε κύρ Ταξιτζή που μας λυπήθηκες
-απεναντίας,εγώ σας ευχαριστώ κύριοι
-και γιατί μας ευχαριστείτε αν επιτρέπεται?
-γιατί απ το πρωί ψάχνω πελάτες για Λουτράκι
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2009 | |