Φημες Δημιουργός: Συλλογος Ερωτεωμενων και φιλων, Συλλογος Ερωτευμενων και Φιλων Roll your heart in ash... and hold fast hope! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στασου, για μια στιγμη μοναχα, καμαρωσε την ουτοπια
εφυγες, ηρθες
ηρθες, εφυγες
στα λογια εμεινες κακομοιρε!
Δε βαρεθηκες τη παρελαση των γελοιων...
δε σιχαθηκες ακομα, βασιλιεα, το κοκκινο τσιρκο?
κακομοιρε...
πως να σε τιμησουνε προδοτη, σαν τους ποτισες ληθη?
πως να βρεις το δρομο σου, οταν ο δρομος δε σ'αφηνει?
οταν λυγιζει, οταν φυσα, οταν χογλαζει...
παγιδευμενο σε συναντω ατρομητε, στερνη ευκαιρια διχασμενη
γελασες, σου γελασαν
σου γελασαν, γελασες
στασου, για μια στιγμη μοναχα, το χαος ν' αγαπησεις... Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2009 | |