Εγώ αγάπησα Δημιουργός: anagou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ αγάπησα πολύ
κι όσοι ρωτούν τι έχω
έχω τη φλόγα στο φιλί
και στη ματιά τη προσμονή
τα ματια σου να βλέπω
Κι οσοι ρωτουν
αν είναι αυτο
το λίγο τόσο αρκετό
είναι πολύ αν αγαπάς
σου φτάνει να χαμογελάς
Εγώ αγάπησα πολύ
κι έμαθα να πονάω
ετσι μετρώ την αντοχή
κι όταν βαδίζω μοναχή
το χέρι σου κρατάω
Κι οσοι ρωτουν
αν είναι αυτο
το λίγο τόσο αρκετό
είναι πολύ αν αγαπάς
σου φτάνει να χαμογελάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2009 |