Οι Αλιμονοι (οι μονομάχοι) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info - κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στο σόου μας !
-ωραίο σκηνικό ψηλέα να πούμε..
-το σόου "¨μπόχα αλά γκρέκ",¨θα σας παρουσιάσει τη μονομαχία των δύο
υποψηφίων για την εξουσία
-αααα…ο χοντρός κι ο λιγνός!... θα κάνουμε πολύ γέλιο..
-κλάπ,κλάπ,κλάπ
-¨¨στην πρώτη φάση βάζουμε μια τεράστια καρέκλα στο κέντρο της πίστας..¨¨
-πώπω..ένας θρόνος!
-¨¨ας προσέλθουν τώρα τα βυτιοφόρα λυμάτων για να αδειάσουνε περιμετρικά το δυσώδες φορτίο τους..¨¨
-πούφ..μποχαδιάσαμε να πούμε..
-κάνε υπομονή συγκάτοικε, ..για κοίτα φέρανε και κοπριές και τις ρίχνουνε περιμετρικά κι αυτές
-¨¨ο κάθε παίκτης θα πρέπει να φτυαρίζει και να πετάει στον άλλο, κοπριές και λύματα, μέχρι ν
ανοίξει διάδρομο προς το θρόνο, ..εκείνος που θα φτάσει πρώτος και θα καθίσει θα είναι ο νικητής¨¨
-κλάπ,κλάπ,κλάπ
-¨¨παρακαλώ τους δύο μονομάχους στις θέσεις τους με τα μπουγέλα και τα φτυάρια ανά χείρας¨¨
-έου,έου,έου..κλαπ,κλάπ,κλάπ
-νά ο δικός μου,τον χειροκροτάνε να πούμε ..κλάπ,κλάπ..
-νλής,νλής,νλής..κλάπ,κλάπ,κλάπ
-να και ο δικός μου !
-ούυυυυυυ..κάτω ο χοντρός !
-ντροπή σου συγκάτοικε, ήρθαμε να γελάσουμε και όχι να ψηφίσουμε
-σωστά τα λές ψηλεα μου, άλλωστε τούτοι είναι μόνο για χάζι..
-¨¨φρρρρρρρρρρρρρρρρ….αρχίστεεεεεεεεεεεε娨
-¨¨την πρώτη φτυαριά με χρηματιστηριακά λύματα πετάει ο χοντρός στο λιγνό και τον
πασαλείβει δεόντως ανοίγοντας διάδρομο..¨¨
¨¨-αλλά και ο λιγνός δεν πάει πίσω,του πετά μια φτυαριά χωνεμένες κοπριές απο ομόλογα και
προχωράει..
-¨¨ωωωωω… ο χοντρός ανταποδίδει με μια φτυαριά λύματα ζίμενς¨¨¨
-¨¨τωρα έχουμε αντεπίθεση του λιγνού με φρέσκες κοπριές βατοπέδιου¨¨
-μπλιάχ θα ξεράσω,δεν αντέχω άλλο..
- συγκάτοικε ,βλέπω ότι διαθέτουνε και μάσκες,αγοράζουμε απο μία?
-για την γρίπη των χοίρων να πούμε?
-όχι για την μπόχα των μονομάχων
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-08-2009 | |