θέλω να μπω στην φωτιά σου Δημιουργός: rkiasonas, Γιωργος σιωπη δικο μου ειναι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χορεύω και σε κοιτώ
ο έρωτας πάλι πλανιέται
Τα βέλη μας χτύπων
πάλι κάτι γεννιέται
Εγώ θέλω να μπω στην φωτιά σου
Σταμάτα για λίγο το χρόνο R
Φωτιά είσαι και λαβα
Για πες μου το όνομα σου
Σε προκαλώ στον χώρο μου
Και ο κόσμος μας παγώνι
Θέλω κάτι δικό σου
Η επαφή μας φουντώνει
Εγώ θέλω να μπω στην φωτιά σου
Σταμάτα για λίγο το χρόνο R
Φωτιά είσαι και λαβα
Για πες μου το όνομα σου
Ζεσταίνεσαι και μου ιδρώνεις
Ευχή είσαι η κατάρα
Σε κοιτώ μέσα στα μάτια
Σε ένα κρεμώ έτσι με σπρώχνεις
Εγώ θέλω να μπω στην φωτιά σου
Σταμάτα για λίγο το χρόνο R
Φωτιά είσαι και λαβα
Για πες μου το όνομα σου
Σε αγγίζω τόσο αθώο
Η μουσική γλυκιά σαν μπαλάντα
Χορεύουμε τόση ώρα
και έχουν αρπάξει φωτιά τα πάντα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-08-2009 |