Οι Αλιμονοι (η μετα θάνατον ζωή) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -έ ψηλέα μου,για πές μου κάτι τις σε παρακαλώ..
-τι να σου πώ φίλε μου?
-λές να υπάρχει μετά το θάνατο ζωή?
-δέν ξέρω συγκάτοικε ,πάντως πολλοί πιστεύουνε ότι υπάρχει
-δηλαδή είναι θέμα πίστης παραμορφωμένε μου?
-έτσι νομίζω,..εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει?
-μπα δεν το πιστεύω να πούμε
-ευτυχώς,το ίδιο δεν πιστεύω κι εγώ συγκάτοικε
-και γιατί δεν το πιστεύεις και σύ παραμορφωμένε μου?
-γιατί δεν αντέχεται η συγκατοίκηση μαζί σου και μετα θάνατο
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-08-2009 |