παντα ηθελες Δημιουργός: eisai_enas_ap_mas, ~♥~ ναι :$ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info το χαμογελο
ζωγραφισμενο πιστευες πως δεν υπαρχει
ξεπροβαλλει
καθως εσυ
φευγεις
χλωμο
μικρο
ακουραστο
μου λεγες πως ονειρα δεν
γινονται
τωρα πνιγεσαι σε ενα
ερεβος
γεματο χαμογελα
νιωσε αφου
μπορεις
ψαξε αφου
θες
αλλωστε ολα
κανονισμενα
ειναι
πιστευες πως χτιζεσαι απο λεξεις
γυρνα πισω και φερε το
χαμογελο
αυτο σε περιμενει
κρυμμενο στον
κανονα
το φαναρι εδειξε
πρασινο
το ρολοι εδειξε 3
γιατι δεν κουνιεσαι?
παντα ηθελες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2009 |