Τo διαβατήριο--225 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άλλος είναι μουσουλμάνος
άλλος είναι χριστιανός
άλλος είναι υπερόπτης
άλλος είναι ταπεινός......................
Όλοι ζούμε σε ένα κόσμο
που έγινε πολύ σκληρός
ακροβάτες των στιγμών μας
να περνάει ο καιρός.........................
Τα κορμιά μας λίγη ύλη
κάποιος έπλασε θεός
αν αναζητάς μια πύλη
η καρδιά σου οδηγός........................
Και όλοι θέλουμε να πάμε
στη ατέλειωτη ζωή
εκεί που όλα έχουν χρώμα
στη λευκή πάνω γραμμή...................
Του παράδεισου αν ψάχνεις
να βρεις εισιτήριο
είναι η αγάπη στη ζωή σου
το διαβατήριο...................................
--
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-09-2009 |