Τελευταία επιθυμία Δημιουργός: χάρης ο κύπριος, χάρης Είναι βαθειά η ανάγκη του ανθρώπου να κρατήσει η αγάπη του για πάντα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελευταία επιθυμία
Ζήτησαν
ο ένας απ’ τον άλλο
μια τελευταία επιθυμία.
Αυτός
την κρατούσε σφιχτά
στην αγκαλιά.
Θέλω της είπε
σαν έρθει η ώρα
να μου φορέσεις
τη βέρα μου.
Χάραξα μέσα της
τα αρχικά σου.
Εκείνη
του γλυκοπικροψιθύριζε
την παραγγελιά.
Θέλω του είπε
σαν έρθει η ώρα
να κρατήσεις
τη βέρα μου.
Χάραξα μέσα μου
το όνομά σου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-09-2009 |