Κερδισμένοι η χαμένοι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ Η ΧΑΜΕΝΟΙ
Παίξαμε στα ζάρια
άστρα και φεγγάρια
μια φτηνή βραδιά
Πνίξαμε τον πόνο
κι έναν κλέφτη χρόνο
πολεμάμε πια
Κερδισμένοι η χαμένοι
τι τα θες
είν' για μας η Οικουμένη
καφενές
κάθε ώρα που διαβαίνει
μ' ενοχές
οι παλμοί κυνηγημένοι
εραστές
Κερδισμένοι η χαμένοι
από χώμα καμωμένοι
Θάψαμε το τώρα
κι έχει πιάσει μπόρα
και κακοκαιριά
Σβήσαμε τα φώτα
κι όλα όπως πρώτα
μελαγχολικά
Κερδισμένοι η χαμένοι
τι τα θες
είν' για μας η Οικουμένη
καφενές
κάθε ώρα που διαβαίνει
μ' ενοχές
οι παλμοί κυνηγημένοι
εραστές
Κερδισμένοι η χαμένοι
από χώμα καμωμένοι
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2009 |