Κοίτα με κατάματα Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοίτα με κατάματα
Δεν θέλω άλλα κλάματα
Κοίτα με και σε μένα μόνο πες
Κοίτα με κατάματα
Δεν θέλω άλλα τραύματα
Πάνω στις άλλες μου πληγές
R
[B]Κοίτα με απόψε και μη φοβάσαι
Στα μάτια σου απόψε εμένα κάψε
Και μη λυπάσαι όπου και να ‘σαι
απόψε με το ψέμα σου βαθύ σημάδι άσε [/B]
Κοίτα με κατάματα
Δεν θέλω άλλα ψέματα
κι αν μπορείς εμένα νοιώσε
Κοίτα με κατάματα
Είναι απλά τα πράγματα
Το τέλος στην αγάπη δώσε
R
[B]Κοίτα με απόψε και μη φοβάσαι
Στα μάτια σου απόψε εμένα κάψε
Και μη λυπάσαι όπου και να ‘σαι
απόψε με το ψέμα σου βαθύ σημάδι άσε[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-09-2009 |