η χύτρα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καθρέφτη καθρεφτάκο μου,πως με βλέπεις σήμερις?
-μια χαρά σιτεμένε μου,καλύτερα πάντως απο ψές
-ε όσο πάω και αναρρώνω μετα την εγχείριση
-αυτό ειναι καλό και για μενα
-τι ακριβώς εννοείς?
-χωρίς εσένα,ποιός θα με γυρίσει προς την του βού να σπάω πλάκα?
-κάτσε τότες να σε γυρίσω,βλέπεις καλά?
-μωρέ εκεινο που βλέπω ειναι κατι αμούστακα παιδαρέλια
-α λες γιαυτούς που πιάσανε με τη χύτρα?
-ποια χύτρα σιτεμενε μου?
-αυτή που χρησιμοποιούσανε για να κάνουνε σαματά στο μεγάλο χωριό
-απ ότι βλέπω όμως δεν πρόλαβαν τα έρμα !
-τί δεν πρόλαβαν καθρεφτάκο μου?
- να πέσουνε μέσα στη χύτρα
-και γιατί να πέσουνε μεσα στη χύτρα καθρεφτάκο μου?
-για να πάρουνε δύναμη και να μη τους τσιμπήσουνε οι Ρωμαίοι
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2009 |